Team VedaFlex

Team Veendam

Felicia Vos

De Leeuw

Val jij mijn mensen aan, dan pak ik jou. Mijn familie, dat ben jij voor mij als we jouw kracht of zakelijke krachten gaan inzetten. Ik sta altijd voor je klaar en op basis van vertrouwen ga ik altijd uit van het positieve in jou. De potentie en kracht die jij bezit,’ of jij jezelf er nou bewust van bent of niet? ‘ zie ik en zet ik in bij de juiste job of werkgever. De kracht in mij is de kracht in jou, dat is mijn motto.

Yvonne van Dijk

Hartendief

“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet” dat is mijn motto. Ik breng de harmonie binnen ons gemotiveerde team van Vedaflex. Ik vind het heerlijk te bemiddelen tussen de werkgever en werknemer en alles vanuit de persoonlijke benadering. Vaak krijg ik terug van onze krachten dat ik erg sociaal betrokken ben en dat vertrouwen maak ik ook graag waar.

“Dus heb jij zin in werken?, ik haal het uiterste uit jou”.

“Dus heb jij zin in werken?, ik geef jou het vertrouwen dat jij de juiste job aan kan”.

Chris Reijke

Sales Soldaat

Structuur in je leven zorgt voor rust in je hoofd. Dit heb ik zelf aan den lijve ondervonden tijdens mijn periode bij Defensie. Deze ervaring bij defensie in combinatie met mijn saleservaring, maakt dat ik de juiste matches voor onze krachten en opdrachtgevers krijg. De juiste vragen stellen om inzicht te krijgen in wat bij iemand past, zorgt voor optimaal werkplezier bij de krachten. Dit en het maken van duidelijke afspraken en kennis van alle materie, zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren.

“Dus heb jij zin in werken, of heb jij zin in goede krachten? Ik ben er voor je! ”.

Team Dokkum

Thea Ackerman

Moeder Overste

Vriendelijkheid kost niks. Klaarstaan voor je medemens en een stap extra zetten zodat de krachten plezier hebben in hun werkzaamheden. Geen dag is het zelfde en deze dynamiek die schuil gaat achter deze topsport in het vak is voor mij juist de kick. De wetgeving persoonlijk toepassen op de kracht van persoon en bedrijf met de zekerheid van kwaliteitsverbetering dat is waar ik voor sta. “Van de kelder naar de zolder in stapjes”.  Altijd kijk ik vooruit en ben jij mijn doel die ik wil nastreven. Samen met mijn team krijg jij de plaats waar jij je als een vis in het water voelt.

Rutmer van der Meer

Alias Will

Één team, één moment, het juiste moment. Er staat niks in de brand, blijf vooral altijd jezelf.
Rust brengen bij de krachten en hen het gevoel geven dat alles goed komt. Samen met de kracht op zoek naar de juiste werkplek. De kracht vormt voor mij de leidraad voor de keuze van de werkgever. Laagdrempelig en gelijkwaardigheid dat zijn voor mij de kernwaarden die maken dat ik zo goed ben in mijn vak. Ik sta er voor jou en niet andersom, je kunt altijd op me bouwen!!

“Dus heb jij zin in werken?, stap uit die kelder en ik help jou met je stappen naar succesvol werken”.

“Dus heb jij zin in werken?, bouw dan jouw toekomst op met mij”.

Gerdien Halbesma

Regelneef

Schrijf alles op voor dat je iets vergeet. Punctueel dat is mijn motto, ik regel alles tot de kleine puntjes op de i. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, jij mag zijn wie je bent. Niet zwaar moedig want voor iedereen is er de juiste werkgever. Het contact met de werkgever en werknemer, dat is voor mij de drive wat dit vak zo leuk maakt. Zorgen dat jouw leven leefbaar is, zowel financieel als fysiek, dat is mijn motto.

“Dus als jij zin hebt in werken?, dan controleer ik de juiste plek voor jou”.