Missie & Visie

Werken geeft het leven een zinvolle invulling.

Met plezier naar je werk gaan en werkzaamheden doen die je leuk vindt geeft jou dagelijks alle energie die je nodig hebt voor een zinvol bestaan.

Wij zetten onze krachten in en vinden de juiste match voor dit zinvol bestaan. Wij matchen op basis van de persoonlijkheid van beide partijen en is iedere kracht voor ons meer dan een cv of vacature.

'Aandacht is het grootste geschenk dat we kunnen geven'.

Onze interesse voor de persoonlijkheden achter het cv, en de kernwaarden van het bedrijf (te koppelen aan onze NEN-4400-01 certificering) vinden we altijd de juiste kracht voor elk bedrijf. Naast onze certificering zijn we aangesloten bij de NBBU zodat er op strenge wijze wordt toegezien of de juiste wet- en regelgeving wordt gehanteerd. Een zekerheid zodat wij, maar ook de werknemer en werkgever geen enkel risico lopen.

vedaflex-cadeautje

'Wat je zelf uitstraalt kun je ook geven'

De mogelijkheid om je ambities na te streven. Als werkgever heb je ambities, alleen snappen wij als geen ander hoe ingewikkeld de HR vraagstukken zijn als je wilt groeien als bedrijf. Daarom zijn wij als HR specialist op het gebied van uitvoerend personeel er voor jou.

We bieden naast de krachten onze expertise aan zodat jij zonder zorgen je focus kan leggen op de groei van jouw bedrijf. We staan een aan jouw zijde en ontzorgen jou bij;  personeelsplanning, ziekteverzuim, salaris administratie, verzorgen de jaarlijkse bonussen en beoordelingen en zorgen dat jij de juiste krachten in dienst hebt.

Sta jij voor een groei en wil jij de mogelijkheden weten?